Welkom bij

Welkom bij

Psychotherapie

Partiman

Contact & Route

Psychotherapie Partiman

 

Praktijkadres:
Stationsplein 99, Unit 165

1703 WE Heerhugowaard

 

Tel: 036 - 848 2432

 

E-mail: therapie@partiman.nl

 

Google Maps route

Let op, dit adres is tegenover het gebouw van het Hoogheemraadschap dus NIET aan de kant van het treinstation; De slagboom gaat vanzelf open als u het terrein oprijdt. Voor onze praktijkunit rijdt u rechtdoor tot aan het pleintje. U kunt daar links of rechts omheen en vindt onze unit nr 165 op de begane grond. Het grote blauwe reclamebord van Acupunctuur LEE is een handig herkenningspunt. U kunt plaatsnemen in de wachtkamer.


Parkeertip: na de slagboom direct naar rechts en dan doorrijden totdat u over een verlaagd stoepje aan de achterkant van het gebouw terechtkomt.

Psychotherapie...


Paula Hawkins: De gaten in ons leven zijn permanent. Je moet erom heen groeien, zoals de wortels van bomen zich om stenen kronkelen.

Rumi : “De wond is de plaats waar het Licht binnen kan treden.”

WACHTLIJST

Per 1 januari 2022 is er beperkt ruimte voor nieuwe cliënten die zijn verzekerd bij DSW,de Menzis groep, de Zilveren Kruis groep of de CZ groep

DOCUMENTEN

Brochure Privacy Op dit moment verzamelen zorgverzekeraars standaard informatie in over onze cliënten; Wij zijn hier geen voorstander van omdat wij dit een oneigenlijke inbreuk vinden op uw privacy. Wij zijn echter verplicht die aan te leveren tenzij u een privacyverklaring ondertekent. Kwaliteitsstatuut